Nieuwste ontwikkeling: De thuisbatterij

Eén van de nieuwste ontwikkelingen op de energiemarkt is de thuisbatterij. Hiermee wordt uw zelf opgewekte energie opgeslagen om het op een later moment zelf te gebruiken. Hierdoor bent u 60-80% onafhankelijk van het net. Met een innovatieve thuisbatterij kunt u overtollige energie opslaan op momenten dat de prijzen negatief zijn en deze later gebruiken of terugleveren aan het net, wanneer de tarieven gunstiger zijn. Zijn de tarieven laag? Laad uw batterij op, zodat u wanneer de prijzen hoog zijn, gebruik kan maken van voordelige energie. Zo kan u ook als de zon niet schijnt - maar wel veel wind - profiteren van uw batterij.

BSG Energy heeft al heel wat installaties mogen uitvoeren voor zowel de particuliere klant als de zakelijke klant. Hieronder staan een aantal projecten die we hebben uitgevoerd.

Zonnepanelen met een krachtige thuisaccu!

Zonnepanelen met een krachtige thuisaccu! BSG Energy heeft een prachtige installatie van zonnepanelen afgerond. Maar wat deze installatie echt uniek maakt, is de 4,6Kw thuisaccu van SolarEdge. En het beste nieuws? Deze accu kan zelfs worden uitgebreid tot maar liefst 23 Kw! 💪 Met het back-up systeem hoeft u geen zorgen te maken bij stroomuitval.…

Lees verder

Thuisbatterij in combinatie met zonnepanelen

Het is interessant om een thuisbatterij te combineren met een flexibel energiecontract of met zonnepanelen. Een thuisbatterij met zonnepanelen is namelijk in staat uw eigen zonne-energie op te slaan. Als u een digitale meter heeft, registreert deze vanzelf wat u verbruikt en teruglevert. Afhankelijk van het formaat van uw zonnestroominstallatie kiest u een bijpassende batterij.

Thuisaccu’s kunnen extra interessant zijn wanneer u een elektrische auto heeft. Deze laad u meestal vol op het moment dat uw zonnepanelen geen stroom opwekken

Hebben we u interesse gewekt? Klik hieronder op de knop en we nemen contact met u op voor een vrijblijvende afspraak op locatie.