Airco informatie

Wat is airconditioning?

Onder airconditioning verstaan we het behandelen van de lucht in een ruimte waarin personen verblijven om zo een aangename temperatuur, vochtigheidsgehalte, zuiverheid, alsook een goede luchtcirculatie te verzekeren. In zo’n ruimte voelen mensen zich prettig en leveren zij de beste prestaties! 

De volgende 5 kenmerken zijn bepalend voor een ideale en gezonde leefomgeving:

  • Temperatuur
  • Vochtigheid
  • Zuiverheid
  • Luchtcirculatie
  • Ventilatie

 

Single of multi-split airco?

Heel veel klanten kiezen uiteindelijk voor een single of multi-split airco, omdat dit de meest gangbare systeem betreft. Het verschil tussen beide systemen is dus de hoeveelheid binnenunits.
Wilt u bijvoorbeeld maar één ruimte in huis voorzien van airconditioning? Dan is een single split systeem voor u de beste optie. In dat geval wordt er één unit intern geïnstalleerd en gekoppeld aan een buitenunit.

Wanneer u meerdere ruimten wilt koelen, dan is een multi unit systeem het beste. U kunt dan meerdere binnenunits plaatsen, die allemaal zijn aangesloten op de buitenunit. U kunt dan elke ruimte ook nog eens afzonderlijk bedienen, hetgeen zorgt voor veel lagere energiekosten.

Auto Clean & Easy Plus Filter

Als de airconditioner uitgeschakeld wordt, zorgt de Auto Clean functie ervoor dat stof en vocht uit het toestel verwijderd worden. Zo worden bacteriën en schimmels voorkomen en blijft de uitgeblazen lucht schoon. De Easy Filter Plus is gepositioneerd aan de bovenzijde van de binnenunit en kan daardoor eenvoudig verwijderd worden voor handmatige reiniging. Het fijne filter houdt de Heat Exchanger schoon en een antibacteriële coating helpt je te beschermen tegen gevaarlijke luchtverontreininging.

Samsung Wind-Free Elite

Wind-Free heeft geoptimaliseerde uitblaaslinialen die zorgen voor een brede luchtworp, waardoor meer lucht verplaatst kan worden en waardoor de ruimte sneller gekoeld wordt. De brede en geoptimaliseerde linialen maken ook een betere luchtcirculatie mogelijk, waarbij iedere hoek van de ruimte gekoeld wordt. Met de Fast Cooling modus komt de ruimte nog sneller op de gewenste temperatuur. Dit Tri-Care-filter bestaat uit drie lagen die schadelijke deeltjes verminderen om een gezonde luchtkwaliteit binnenshuis te behouden. De drie lagen vangen grote stofdeeltjes, vezels en zelfs dierenharen. Tevens bevat het een zeoliet coating waarmee het de aanwezigheid van virussen, bacteriën en allergenen in de lucht tot 99.9% kan verminderen.

✔  Wind-Free™ Koeling

✔  Wifi bediening

✔  Al Auto Comfort

✔  Tri-Care Filter

✔  Bewegings-sensor

✔  R32 koudemiddelen

Samsung Wind-Free™ comfort

Blijf comfortabel koel met Wind-Free™ koeling. Door de unieke toepassing van 23.000 microgaatjes in het voorpaneel van de Samsung Wind-Free™ Comfort verspreidt de lucht zich op een zachte en stille wijze door de ruimte, zonder een onaangenaam gevoel van koude tocht op je huid. De geavanceerde luchtstroom koelt ook een groter en groter gebied gelijkmatiger. En dat alles op een zeer energiezuinige wijze!

✔  Wind-Free™ koelen

✔  Wifi bediening

✔  Al Auto Comfort

 

✔  R32 koudemiddel

 

Samsung Cebu

Bedien de Samsung Cebu airconditioner eenvoudig en overal. Met de Samsung SmartThings app kan je de temperatuur van de unit instellen via een wifi-verbinding. Zet bijvoorbeeld de temperatuur alvast wat lager als je bijna thuis bent, zodat de juiste binnentemperatuur bereikt is zodra je arriveert. Met de Artificial Intelligence (AI) toepassing herkent het toestel patronen en maakt suggesties op basis van jouw gedrag. Zo kan je bijvoorbeeld eenvoudig de werking van de unit plannen aan de hand van de voorgestelde settings.

 

✔  Wifi bediening 

✔  Al Auto Comfort 

✔  R32 koudemiddel 

Samsung Luzon

De Samsung Luzon airconditioner heeft een eenvoudig design, maar heeft voldoende power om de slaapkamer, werkkamer of klein kantoor op de ideale temperatuur te krijgen én houden! met de geavanceerde Fast Cooling, Good Sleep en Eco modus zorgt het systeem op een zeer energie efficiënte wijze voor de gewenste binnenklimaat op ieder moment van de dag.

✔  R32 koudemiddel 

Samsung Console

Een console warmtepomp is standaard voorzien van een twee-zijdige luchtuitlaat. Deze is bedoeld om de uitgeblazen lucht optimaal te verdelen in de ruimte. In koelmodus wordt de koele lucht aan de bovenzijde van de console uitgeblazen. Deze koude lucht zakt naar beneden, waardoor de ruimte snel en volledig wordt gekoeld. Tijdens het verwarmen blaast de warmtepomp de warme lucht via het rooster aan de onder- en bovenzijde de ruimte in. Warme lucht stijgt op, waardoor de ruimte van onderaf snel en gelijkmatig op temperatuur wordt gebracht.

✔  R32 koudemiddel

 

Hebben we u interesse gewekt? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een gesprek op locatie.