Besparen door te lenen!

Verduurzaming voor iedereen betaalbaar

Met de Nationale Duurzaamheidslening betaalt u al uw duurzame investeringen in uw woning. Met de opbrengst verdient u de financieringslasten terug. En in de meeste gevallen houdt u nog geld over ook. Met een vaste rente van maar liefst 7,5%.

spaarvarken-met-dollar-munt_318-37770

Hoe betaal je verduurzaming?

Veel consumenten willen wel verduurzamen, maar hebben niet genoeg spaargeld om dit te betalen. De Nationale Duurzaamheidslening is speciaal opgezet zodat u met de opbrengst van bijvoorbeeld zonnepanelen de investering en financiering terug verdient.

✔  Efficiënt online geregeld

✔  Vaste lage rente

✔  Vast bedrag per maand, 10 jaar vaste rente

✔  Rente meestal aftrekbaar

✔  Geen afsluitkosten of boete bij eerder aflossen

✔  En geen kleine lettertjes

Waar kan ik een financiering voor aanvragen?

Zonnepanelen

Warmtepomp

Ventilatie

Zonneboiler 

Groene energie

Hoe kan dit dan?

Voor de Nationale Duurzaamheidslening werkt Duurzaam Gefinancierd exclusief samen met Lender & Spender.

Lender & Spender is een innovatieve organisatie en de best beoordeelde kredietverstrekker in Nederland. Met een gebruiksvriendelijk on-line aanvraagproces en heldere informatieverstrekking zonder verrassingen achteraf. U krijgt een aantrekkelijke rente en alleen als u de lening daadwerkelijk kunt betalen.

Met het verhogen van uw hypotheek heeft u te maken met extra afsluit- en advieskosten. Hierdoor verdient u de meestal iets lagere rente niet terug. Bij de Nationale Duurzaamheidslening heeft u geen bijkomende kosten en is de financiering meestal voordeliger.