Op deze pagina vindt u de lopende acties van BSG Energy. Onze acties zijn ook terug te vinden op onze facebook pagina. Lopende acties:

BSG combideal

Win een Daikin luchtreiniger!

Profiteer nu van een speciale aanbieding op de Sensira van Daikin!

Win onze stoere E-cruisers voor een weekend

BSG combideal

Tijdens de actieperiode van 18 maart tot en met 30 april ontvangt u € 200 cashback van BSG-Energy wanneer u akkoord gaat met de aanschaf van 2 producten uit het assortiment actieproducten. Deze aanbieding is van toepassing bij aanschaf van 2 van de volgende producten: zonnepaneelinstallatie, Daikin hybride warmtepomp, Daikin Sensira airco. De € 200 cashback wordt binnen 14 dagen na betaling van de facturen aan u overgemaakt.

Hebben we uw interesse gewekt? Druk op de onderstaande knop om het formulier in te vullen en vermeld bij de opmerkingen dat u gebruik wilt maken van de combideal. 

Win een Daikin luchtreiniger!

Geen geur is te gek voor onze luchtreinigers! Tag een vriend via ons facebookbericht met een 'neus voor avontuur' en maak kans op een Daikin luchtreiniger!

Ben je ergens binnen en denk je: 'Waar komt die rare geur vandaan? Hopelijk zijn het niet mijn sokken die stiekem een feestje vieren!' 😂

Tag die ene vriend onder ons facebookbericht die altijd een geursensatie veroorzaakt, en hij maakt kans op een GRATIS Daikin luchtreiniger ter waarde van €375,00! En omdat je de 'ballen' hebt om iemand te taggen, verdien je er ook een! Win-win voor jouw neus en die van hen!

Profiteer nu van een speciale aanbieding op de Sensira van Daikin!

Ontdek het jaar door comfort met de Daikin Sensira airconditioner, nu beschikbaar voor onverslaanbare prijzen, inclusief  montage!

Of je nu verlangt naar verkoeling in de zomer of de warme gezelligheid in de winter, de Sensira biedt het allemaal. Met zijn geavanceerde technologieën zorgt de Sensira voor efficiënte verkoeling tijdens warme dagen en biedt de verwarmingsmodus voor gezellige momenten in de winter. Bovendien geniet je van een fluisterstille geluidsdruk van slechts 20 dB, waardoor je in alle rust kunt genieten van je thuisomgeving. Waar wacht je nog op? Profiteer nu van deze speciale aanbieding en investeer in het jaar door comfort van de Sensira van Daikin, inclusief montage! ❄️🔥

Kies uit onze verschillende modellen:

Singel Split acties

➯ Sensira 2.5 kW split: slechts €1.950,- (inclusief montage)

➯ Sensira 3.5 kW split: slechts € 2.100,- (inclusief montage)

➯ Sensira 5.0 kW split: slechts € 2.550,- (inclusief montage)

Multi Split acties

➯ Sensira multi set twee: twee binnenunits van 2,5 kW en een buitenunit van 4 kW voor slechts € 3.510,- (inclusief montage)

➯ Sensira multi set twee: één binnenunit van 2,5 kW, één binnenunit van 3,5 kW en een buitenunit van 5 kW voor slechts € 3.665,- (inclusief montage)

➯ Sensira multi set drie: één binnenunit van 3,5 kW, twee binnenunits van 2,5 kW en een buitenunit van 5,2 kW voor slechts € 5.045,- (inclusief montage)

Interesse in een duurzame oplossing? Wij komen graag bij je langs voor een offerte of gratis advies. 

Win onze stoere E-Cruisers voor een weekend.

Wij hebben heel het jaar een geweldige leuke actie.🎉 Doe mee met onze sensationele actie en maak kans op een heel weekend lang gratis cruisen met een hypermoderne e-cruiser! 🛴 Samen met jouw beste vriend(in) de straten verkennen? Dat kan! Bezoek snel onze Facebook-pagina, tag je maatje in ons bericht, en maak kans op een exclusieve bezorging van de e-cruiser op een zelfgekozen vrijdag, recht voor jullie deur. En alsof dat nog niet genoeg is, halen we hem maandag weer op! 👫 Wacht niet langer, like en deel onze facebookpagina om je kansen te vergroten! Want wie weet ben jij binnenkort de gelukkige die in stijl door de buurt cruist. 🌟 #EindeloosCruisen #WinActie #EenHeelWeekendGratis