Wie zijn wij?

Wij Zijn BSG-Energy en wij zijn installateur van duurzame techniek.

Een duurzaam leven, de nieuwe toekomst, wij weten er alles van.

Door de juiste kennis en gemotiveerde werknemers kunnen wij alles aan.

BSG Energy ontzorgt en geven u de juiste energie voorziening.

Onze missie, duurzaam en comfortabel wonen zonder comfort verlies  en lagere energie lasten.

Elke dag vernieuwen en zoeken we naar de nieuwste producten om de juiste oplossing aan te kunnen bieden.

Ons powerteam denk met u mee, zoek naar oplossingen en streeft naar perfectie

Verduurzamen doen we samen, doet u ook mee?

We zitten gevestigd in Tholen aan de Snelliusweg 13B. We hebben hier onze voorraad staan en werken vanaf hier. Hieronder een sfeerimpressie van ons bedrijf.

Geschiedenis

BSG Energy is ontstaan uit vriendschap en samenwerking. Totaal installateur Wesdorpservice en DPO Montage werkte sinds 2013 nauw samen maar als aparte bedrijven, op 05-06-2016 hebben zij de krachten gebundeld en de Building Support Group (BSG) opgericht. BSG was actief in de installatie branche, voor zowel CV technische als elektrotechnische installaties. Al snel is de BSG gaan specialiseren in het verduurzamen, en in producten als zonnepanelen, warmtepompen, airco's en zonneboilers. Inmiddels is dat de standaard geworden en is verduurzaming niet meer weg te denken bij BSG Energy. Zonnepalen, warmtepompen, laadpalen, zonneboilers, airco's, en zelfs thuisbatterijen vallen binnen ons assortiment. Dit alles maakt ons een duurzame onderneming met een zonnige toekomst.

Perry Wesdorp de oorspronkelijk eigenaar van Wesdorp Service behandeld alle projecten met betrekking tot warmte systemen zoals warmtepompen, zonneboilers en airco's.

Met zijn 14 Jaar ervaring in de branche van warmte systemen en koeltechniek is Perry Wesdorp een zeer ervaren adviseur in zijn vakgebied.

 

Dennis van Woerkom de oorspronkelijke eigenaar van DPO Montage behandeld alle projecten met betrekking tot PV installatie.

Door middel van scholing cursussen en zijn jaren langen ervaring in de montage van pv panelen is Dennis van Woerkom de adviseur die je zoekt als het gaat om zonnepanelen.

Mark Benoist de oorspronkelijke eigenaar van MRK-Techniek gaat vanaf 2024 verder als BSG Energy Ridderkerk.

Mark Benoist heeft een ruime ervaring in Scope keuring van zonnepanelen en is daarom een perfecte partner voor BSG-Energy. Hij behandeld alle aanvragen in de buurt van Ridderkerk.

Certificering en dealer

Door Kiwa gekwalificeerd, hebben wij de Certificering voor STEK Positief afgerond onder certificaat nummer STEK-K103245/01 hebben wij bedrijfcertificering STEK en BRL 100.

dit geeft ons de mogelijkheid om met de volgende producten te mogen werken:

  • Remeha warmtepompen.

  • Daikin warmtepompen en airco systemen.

  • Inventum bespaarpompen.

  • Samsung EHS warmtepompen.

  • Samsung Split  Airco systemen.

  • Samsung Free Joint multi airco systemen.

  • Mitsubishi warmtepompen en airco systemen.

BSG Energy is officiele Hybrid Hero installateur in de regio