Wat een geweldige stap heeft de Gemeente Tholen gezet door zonnepanelen te installeren op het gemeentehuis! BSG Energy heeft het project met succes afgerond. Nu de valbeveiliging van het dak is, is het nu echt klaar voor ons. Er zijn 330 panelen gemonteerd op het dak van het Gemeentehuis. De panelen hebben per paneel een vermogen van 400 kW. De geschatte opbrengst is 145.910 kwh op jaarbasis.

Het Gemeentehuis straalt nu nog meer verantwoordelijkheid uit ten opzichte van het milieu en de toekomstige generaties. Deze actie heeft verschillende positieve effecten. Allereerst draagt het bij aan een groenere en duurzamere gemeente. Daarnaast dient het gemeentehuis nu als inspiratiebron voor inwoners, bedrijven en andere gemeenten in de regio. Door het goede voorbeeld te geven, kunnen andere organisaties en particulieren ook geïnspireerd raken om zonnepanelen te installeren en duurzame energie te omarmen.

Daarnaast zorgen de zonnepanelen ook voor financiële voordelen op lange termijn. Door te investeren in zonne-energie zal de gemeente Tholen de energiekosten aanzienlijk verlagen en geld besparen op de energierekening van het Gemeentehuis.

We willen de Gemeente Tholen, inwoners en betrokkenen bedanken voor het vertrouwen in BSG Energy. Samen werken we aan een duurzamere toekomst!