MRK-Techniek gaat verder als BSG-Ridderkerk


Met oog op de toekomst is BSG-Energy samengegaan met MRK-Techniek uit Ridderkerk.

BSG-Energy verzorgt het ontwerp, de aanleg en het beheer van de werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties in de particulieren en klein zakelijke markt met onder meer de installatie van warmtepompen, airco’s en zonnepanelen.

We waren al een geruime tijd opzoek naar een betrouwbare partner in de regio van Ridderkerk.


Dennis van Woerkom, mede eigenaar BSG Energy

”Na een samenwerking van een jaar hebben we een betrouwbare partner gevonden in de regio Ridderkerk namelijk MRK-Techniek.”  licht Dennis van Woerkom, mede-eigenaar van BSG-Energy toe.

MRK-Techniek heeft een ruime ervaring in Scope keuring van zonnepanelen en is daarom een perfecte partner voor BSG-Energy.

Met de overname zijn we beter bereid voor de toekomst nu keuringen op zonnepanelen steeds belangrijker zullen worden.

Nadat MRK-Techniek verder gaat als BSG-Ridderkerk zal deze een BSG-Energy – identiteit krijgen, maar blijven ze zelfstandig opereren. Hierdoor is de lokale en regionale gewortelheid voor zowel de klanten, personeel en relaties gewaarborgd”, sluit Dennis af.


Mark Benoist Eigenaar MRK-Techniek.

”We zijn erg blij met de fusie met BSG-Energy.”  licht Mark Benoist, eigenaar MRK-Techniek toe. ”De kennis en ervaring die BSG-Energy heeft geeft ons de mogelijkheid om onze diensten lokaal snel uit te kunnen breiden, denk hierbij aan warmtepompen en hybride oplossingen voor zowel particulieren als het MKB.

Voor ons was het erg belangrijk dat onze klanten dezelfde goede service kunnen verwachten. Na een jaar nauw samengewerkt te hebben, zijn we overtuigd dat BSG-Energy dezelfde hoge eisen stelt aan hun dienstverlening zoals MRK-techniek dit doet.

Omdat er nog veel werk verzet dient te worden in de energietransitie, zijn we blij daar nu een extra bijdrage aan te kunnen leveren” sluit Mark af.”


De eerste bus is al in een BSG-Ridderkerk jasje gestoken, en eerlijk is eerlijk het valt wel op!

Hieronder het eerste BSG-Ridderkerk team met de bus in het bekende groene BSG-Energy jasje.

BSG ridderkerk