Vogelbescherming

Waarom vogelbescherming?

Het nestelen van ongedierte en vogels onder uw zonnepanelen kan lijden tot schade, rendementsverlies en brandgevaar. Doordat het onder zonnepanelen warm en droog is, is dit de ideale plek voor vogels om hun nest te maken. Hierdoor kan er brand ontstaan. Om dit te voorkomen bieden wij vogelbescherming aan. Hierdoor kunnen de vogels niet meer onder de panelen.

BSG Energy regelt het voor u!

Vanaf €13,- per meter (dit bedrag is inclusief BTW) monteren wij het op uw dak. We bieden 1 jaar garantie op de vogelbescherming. We boren of schroeven niet in de panelen waardoor de garantie van de panelen gewoon nog blijft gelden!  De vogelbescherming monteren we ook bij bestaande installaties niet ouder dan 2 maanden en gemonteerd door BSG Energy. 

Bevestigingsmogelijkheden

Er zijn twee bevestigingsmogelijkheden voor de Solarguard Pro, met metalen klemmen en met kunststof klemmen. De muiswering is van beide systemen gelijk, welke gemaakt is van hoogwaardig kunststof met een lange levensduur. In combinatie met de nieuwe hoeken, zijn de zonnepanelen uitstekend beschermd. 

De voordelen van de Solarguard Pro in combinatie met kunstof clips:
•Toepasbaar op bijna alle zonnepanelen (95% van de zonnepanelen)
•Verkrijgbaar in 35 mm en 40 mm
•Eenvoudig vanuit de buitenkant te monteren
•Robuust
•Kunststof clips en dus een lange levensduur

dak