Er zijn verschillende soorten en merken airco's. BSG Energy werkt het meest met het merk Samsung. Hieronder ziet u wat voorbeelden van de mogelijkheden. Wilt u een persoonlijk advies? Neem dan contact op om een afspraak te maken op locatie.

Samsung Wind-Free Elite

Wind-Free heeft geoptimaliseerde uitblaaslinialen die zorgen voor een brede luchtworp, waardoor meer lucht verplaatst kan worden en waardoor de ruimte sneller gekoeld wordt. De brede en geoptimaliseerde linialen maken ook een betere luchtcirculatie mogelijk, waarbij iedere hoek van de ruimte gekoeld wordt. Met de Fast Cooling modus komt de ruimte nog sneller op de gewenste temperatuur. Dit Tri-Care-filter bestaat uit drie lagen die schadelijke deeltjes verminderen om een gezonde luchtkwaliteit binnenshuis te behouden. De drie lagen vangen grote stofdeeltjes, vezels en zelfs dierenharen. Tevens bevat het een zeoliet coating waarmee het de aanwezigheid van virussen, bacteriën en allergenen in de lucht tot 99.9% kan verminderen.

✔  Wind-Free™ Koeling

✔  Wifi bediening

✔  Al Auto Comfort

✔  Tri-Care Filter

✔  Bewegings-sensor

✔  R32 koudemiddelen

Samsung Wind-Free™ comfort

Blijf comfortabel koel met Wind-Free™ koeling. Door de unieke toepassing van 23.000 microgaatjes in het voorpaneel van de Samsung Wind-Free™ Comfort verspreidt de lucht zich op een zachte en stille wijze door de ruimte, zonder een onaangenaam gevoel van koude tocht op je huid. De geavanceerde luchtstroom koelt ook een groter en groter gebied gelijkmatiger. En dat alles op een zeer energiezuinige wijze!

✔  Wind-Free™ koelen

✔  Wifi bediening

✔  Al Auto Comfort

✔  R32 koudemiddel

 

Samsung Cebu

Bedien de Samsung Cebu airconditioner eenvoudig en overal. Met de Samsung SmartThings app kan je de temperatuur van de unit instellen via een wifi-verbinding. Zet bijvoorbeeld de temperatuur alvast wat lager als je bijna thuis bent, zodat de juiste binnentemperatuur bereikt is zodra je arriveert. Met de Artificial Intelligence (AI) toepassing herkent het toestel patronen en maakt suggesties op basis van jouw gedrag. Zo kan je bijvoorbeeld eenvoudig de werking van de unit plannen aan de hand van de voorgestelde settings.

 

Wind-Free-Elite_outdoor

✔  Wifi bediening 

✔  Al Auto Comfort 

✔  R32 koudemiddel 

Samsung Luzon

De Samsung Luzon airconditioner heeft een eenvoudig design, maar heeft voldoende power om de slaapkamer, werkkamer of klein kantoor op de ideale temperatuur te krijgen én houden! met de geavanceerde Fast Cooling, Good Sleep en Eco modus zorgt het systeem op een zeer energie efficiënte wijze voor de gewenste binnenklimaat op ieder moment van de dag.

✔  R32 koudemiddel 

Samsung Console

Een console warmtepomp is standaard voorzien van een twee-zijdige luchtuitlaat. Deze is bedoeld om de uitgeblazen lucht optimaal te verdelen in de ruimte. In koelmodus wordt de koele lucht aan de bovenzijde van de console uitgeblazen. Deze koude lucht zakt naar beneden, waardoor de ruimte snel en volledig wordt gekoeld. Tijdens het verwarmen blaast de warmtepomp de warme lucht via het rooster aan de onder- en bovenzijde de ruimte in. Warme lucht stijgt op, waardoor de ruimte van onderaf snel en gelijkmatig op temperatuur wordt gebracht.

✔  R32 koudemiddel

Hebben we u interesse gewekt? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een gesprek op locatie.