Samsung Wind-Free airconditioning

 

Blijf comfortabel koel met Wind-Free™ koeling. Door de unieke toepassing van 23.000 microgaatjes in het voorpaneel van de Samsung Wind-Free™ Comfort verspreidt de lucht zich op een zachte en stille wijze door de ruimte, zonder een onaangenaam gevoel van koude tocht op je huid. De geavanceerde luchtstroom koelt ook een groter en groter gebied gelijkmatiger. En dat alles op een zeer energiezuinige wijze. Snelle en efficiënte koeling.

Samsung’s compressor met Digital Inverter Boosttechnologie helpt je om te besparen op energieverbruik. De sterke neodymiummagneten en demper verhogen de efficiëntie, koelen snel  onder energie te verspillen, terwijl trillingen en geluidsniveaus tot een minimum worden beperkt. Bij koeling optimaliseert de compressor het stroomverbruik waardoor het energieverbruik tot een minimum wordt beperkt.

Uniek design
De Samsung Wind-Free wandmodellen zijn met hun unieke en stijlvolle design een meerwaarde in ieder interieur. Door het vernieuwde moderne ontwerp is een bredere luchtuitblaas mogelijk en is een groter filter mogelijk voor het zuiveren van lucht.

Het team van BSG heeft de afgelopen tijd al heel wat Samsung Wind-Free airco’s gemonteerd. Heeft u ook interesse in een Wind-Free airco, vraag dan gerust vrijblijvend een offerte aan!  offerte aanvraag airco