Zonnepaneel icoon groot

Mark en zijn team hebben voortreffelijk werk geleverd!

''Heb bij dit bedrijf in juli een offerte opgevraagd voor het plaatsen van zonnepanelen, het vervangen van m'n groepenkast en een aansluiting in de keuken maken voor een inductie kookplaat. Deze heb ik snel gekregen en ook op mijn vragen cq opmerkingen werd snel gereageerd. Op 11 september j.l. kreeg ik de sleutel en deze dag is Mark meteen langs gekomen om te kijken of het geoffreerde plaats kon vinden. Hier was hij heel duidelijk en eerlijk in, want hij wist niet met 100% zekerheid te zeggen of de 12 zonnepanelen zouden passen. Op 2 oktober j.l. kwam Mark met zijn team de werkzaamheden uitvoeren en gaf aan dat hij 12 panelen mee had genomen en zijn best ging doen om ze alle 12 te plaatsen. De heren hebben deze alle 12 kunnen plaatsen en dit werd zeer netjes en secuur gedaan. Meerdere malen kijken en meten of ze netjes recht lagen. Ook de groepenkast en aansluiting in de keuken zijn vakkundig en netjes gedaan, kan niet anders zeggen! De installatie werkt tot de dag van vandaag (kan niet in een glazen bol kijken voor de toekomst) gewoon goed! Zou Mark en zijn team dan ook zeer zeker aanraden!!''

Airco icoon groot

Door BSG zonnepanelen en een airco…

''Door BSG zonnepanelen en een airco laten installeren en dit was perfect. Zij komen afspraken volledig na, reageren snel op vragen. Installatiemonteurs zeer vriendelijk, correct, hebben veel kennis en denken mee.
Alles wordt na installatie keurig opgeruimd.
Niets is te veel. Dit bedrijf is een echte aanrader.''

Zonnepaneel-icoon-groot

Een bedrijf wat met je mee denkt!

''Een bedrijf wat met je mee denkt!

Als leek op het gebied van zonnepanelen had ik geen idee waar je moet beginnen. “Kan mijn oude huis (1910) dat allemaal wel aan?”

De monteurs hebben de tijd genomen om goed uit te leggen wat de mogelijkheden zijn en welke mogelijkheden er waren. Na de kennismaking was geheel duidelijk wat op het huis kon, paste en wat het zal gaan opleveren.

De installatie verliep super. De monteurs waren keurig op tijd, voeren de werkzaamheden netjes uit en ruimen naderhand alles op.

In 1 dag was mijn huis voorzien van panelen.

Ook nemen ze de tijd om de app (waarop je de opgewekte stroom kunt zien) uit te leggen.

Een aanrader dus!''

Zonnepaneel icoon groot

Een prima en deskundig bedrijf

''De kennismaking en inventarisatie door BSG verliep prettig en persoonlijk. De offerte was bovendien concurrerend met andere bedrijven. De installatie en vakbekwaamheid staan voor mij vast. Ondanks de enorme hitte op de dag van de installatie verliep alles prima en was er tussen de collega's een leuke samenwerking. De panelen draaien nu een week zonder problemen. Ik kan iedereen dit bedrijf aanbevelen.''

Laadpaal icoon groot

In 1 woord GEWELDIG

''In 1 woord GEWELDIG! keurig afspraken nagekomen, op tijd geleverd en keurig netjes opgeleverd met de benodigde uitleg. Erg blij met mijn nieuwe Easee laadpaal. Tevens nog de complimenten naar de service monteurs, geweldige job gedaan!''

Airco-icoon-groot

BSG doet wat is afgesproken

''BSG doet wat is afgesproken. Tevens is het goed om te zien dat de monteurs onderling elkaar ook als het even tegenzit helpen. Ook telefonische is de bereikbaarheid en service meer dan voldoende.
5 sterren zijn eigenlijk niet voldoende.

Top ga zo door.''

Zonnepaneel icoon groot

Wat een super fijn bedrijf

''Wat een super fijn bedrijf. Communicatie: top!
Mogelijkheden bespreken: top!
Afspraken nakomen: top!
De installatie verliep super. Hele vriendelijke mannen. Onze oude panelen zijn netjes verwijderd.
Zij zagen wat technische mankementen in de meterkast die bij oplevering in onze woning niet conform richtlijnen waren aangesloten. Dit werd direct door de installateur opgepakt.
Wij zijn zeer tevreden over het gehele proces. Van offerte tot installatie!!
Dank jullie wel!''

Zonnepaneel icoon groot

De zonnepanelen zijn volgens afspraak.…

''De zonnepanelen zijn volgens afspraak geleverd en geplaatst. De mensen die deze instalatie hebben geplaatst en aangesloten hebben zijn vakkundig.
Ook geven ze uitleg over het gebruik van de instalatie.''

Airco-icoon-groot

Snelle en Vakkundige Plaatsing van…

''Snelle en Vakkundige Plaatsing van Samsung Airco’s icm Multisplit Unit. De jongens werken netjes en vakkundig personeel. Een zeer goede aanbeveling!''